Menu Sluiten

Pineapple Daiquiri

Pineapple Daiquiri foto
Pineapple Daiquiri
Als je het mij vraagt wordt de Pineapple Daiquiri dé hit van deze zomer. Het zoete van de ananas, het zure van de limoen en het sterke van de rum gaan perfect samen. Kun jij een lekkere Daiquiri wel waarderen? Probeer deze zomerse Pineapple Daiquiri dan zeker een keer.

Deze Pineapple Daiquiri is ijskoud het lekkerst. Zorg dus dat je de cocktail goed shaket met ijs en daarna uitschenkt in een voorgekoeld cocktailglas.

Wat heb je nodig voor de Pineapple Daiquiri?

Rum (1 deel)
De Kuyper Pineapple likeur (0,5 deel)
Limoen (limoensap van halve limoen)
Ananassap (1 deel)
Garnering: ananas

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Pineapple Daiquiri?

Begin met een shaker met ijs. Voeg met een barmaatje de rum, de Pineapple likeur, verse limoensap en ananassap toe in de shaker. Even goed shaken zodat de cocktail lekker koud wordt. Daarna uitschenken zonder ijs in een voorgekoeld margarita glas. Als finishing touch garneer je met een vers stukje ananas.

Filmpje

Bekijk ook ons zomerse filmpje van de making of van de Pineapple Daiquiri

Bekijk ook onze andere zomercocktails

Met de Pineapple likeur maak je natuurlijk ook een lekkere Pina Colada. In onze blog staan nog meer zomercocktails zoals deze mooie Daiquiri, de Blue Lagoon en de Bounty Island. Bekijk hier onze blog met zomercocktails.

Deel je zelfgemaakte Pineapple Daiquiri via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en ben je tevreden over het resultaat? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious #Zomercocktail op Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email