Menu Sluiten

Strawbertini

Strawbertini
Strawbertini
De Strawbertini is een luchtige cocktail, met een sterke verse aardbeien taste! Deze sorbet cocktail is spontaan ontstaan en begon als een toetje. Toen ik na de aardbeien, roomijs en 7up, vodka toevoegde had ik ineens een mooie sorbet cocktail. Een wolk van een cocktail!

Wat heb je nodig voor een Strawbertini?

Vodka
Aardbeien (6 stuks)
Roomijs
7 up

Hoe maak je de Strawbertini?

Om te beginnen pak je een longdrink glas. Hier doe je als eerste de aardbeien. Suiker toevoegen is niet nodig. Daarna doe je in het glas 1 of 2 bolletjes vanille ijs erbij. Giet het glas vol met de prosecco. Je moet deze geleidelijk in het glas gieten omdat het anders te veel gaat schuimen. Als laatste garneren met aardbei en finishen met druppeltje aardbeienlikeur of aardbeien siroop.

Deel je zelfgemaakte Strawbertini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief