Menu Sluiten

Pink Lady

Pink Lady
Pink Lady

De Pink Lady is het elegante nichtje van de Cosmopolitan. Door de guavesap wordt de kleur van de cocktail niet alleen mooi roze, maar krijgt de cocktail ook een heerlijk frisse smaak. Een echte dames cocktail die perfect paste bij onze Pink Ladies act van de film Grease tijdens ons thema feestje met films en cocktails!

Wat heb je nodig voor een Pink Lady?

Vodka (1 deel)
Cointreau (1 deel)
Guavesap (2 delen)
Limoensap (halve limoen)
Monin Violet Syrup (1 el)

Hoe maak je een Pink Lady?

Zet een martini glas alvast klaar met wat ijs er in zodat het glas goed koud wordt. Omdat er in de cocktail zelf geen ijs zit, is het goed om op deze manier je cocktail toch lang koud te houden. Pak nu een shaker en doe hier wat ijs in. Voeg nu de cointreau, vodka, guavesap, limoensap en monin siroop ook toe aan de shaker en shake alles een minuutjes goed door elkaar. Uitschenken in het Martini glas wat je klaar had staan. Maak de cocktail af met een stijlvolle garnering van een limoenschijf.

Andere filmcocktails

De Pink Lady is een filmcocktail. Bekijk ook de andere filmcocktails, zoals de Perfect Storm, Godfather Sour of de Memoirs of a Geisha.

Deel je zelfgemaakte Pink Lady via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief