Menu Sluiten

Perfect Pear

Perfect Pear
Perfect Pear

Een cocktail met “perfect” in de naam moet perfect in balans zijn. En dus zijn er meerdere kritische “Perfect Pear” proeverijen aan vooraf gegaan voor dat deze het predikaat “Perfect Pear” verdiende. Het eindresultaat is ernaar en dus onthullen wij graag ons recept. Typische herfstcocktail door smaakvolle combinatie van perensap, vodka caramel en kaneel. Helemaal lekker. Zelfs als je niet van peer houdt!

Wat heb je nodig voor een Perfect Pear?

Vodka caramel (1 deel)
Cointreau (1 deel)
Perensap (2 delen)
Kaneel

NB: geen vodka caramel? Probeer het dan bijvoorbeeld met karamel suikersiroop van Monin als alternatief in combinatie met vodka.

Hoe maak je een Perfect Pear?

Gebruik voor deze cocktail een martini glas. Maar begin eerst met een shaker met veel ijs. Schenk hier 1 deel vodka caramel, 1 deel cointreau, perensap en een klein scheutje limoensap in. Even alle ingrediënten goed shaken samen. Schenk de perfect pear uit in het martini glas. Om de cocktail mooi af te maken kan je het garneren met een snufje kaneelpoeder en dun partje peer.

Andere herfstcocktails

De Perfect Pear is één van onze herfstcocktails. Bekijk ook onze andere mooie herfstcocktails

Deel je zelfgemaakte Perfect Pear via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email