Menu Sluiten

Orange Ambassador

Orange Ambassador
Orange Ambassador
De Orange Ambassador is een cocktail met een duidelijke Nederlandse signatuur op basis van Oranje Bitter en Bols Genever. Als hoogste vertegenwoordigers van ons land gaan aanstaand koning Willem Alexander en koningin Maxima vaak op staatsbezoek en ontvangen ze veelvuldig bezoek. Hier hoort natuurlijk een cocktail bij die ons land op een waardige manier vertegenwoordigt. De Orange Ambassador!

Wat heb je nodig voor de Orange Ambassador?

Bols Jenever (1 deel)
Oranje bitter (1 deel)
Sinaasappel (sap van kwart sinaasappel)
Witte cranberry juice (1,5 deel)
Sinaasappel spiraal

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Orange Ambassador?

Gebruik als glas een chique champagne coupe glas en een shaker met ijs. Gebruik 1 deel bols genever en 1 deel oranje bitter. Hiernaast voeg je 1 deel verse sinaasappelsap en 1 deel witte cranberrysap toe. Shaken in een shaker met ijs en uitgieten met een fine strainer in je glas. Je garneert de Orange Ambassador met een sierlijke sinaasappel spiraal.

Oranje cocktails

De Orange Ambassador is één van onze Oranje cocktails. Probeer ook de andere Oranje cocktails zoals de Oranje Boven, de Maxima Mojito en de Royal Orange.

Deel je zelfgemaakte Orange Ambassador via social media

Heb je deze oranje cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief