Menu Sluiten

Mojito Gin Tonic (low calory)

Gin Tonic Mojito
Gin Tonic Mojito
Aan het lijnen en toch zin in een cocktail? Probeer dan een Mojito met gin en tonic. Lekker met munt en limoen en je hebt geen toegevoegde suikers nodig. Niet voor niets noemen we de Mojito Gin Tonic ook wel Low Calory Mojito!
De Mojito Gin Tonic is op het oog overigens niet te onderscheiden van de gewone Mojito. Qua smaak natuurlijk duidelijk wel!

Wat heb je nodig voor de Mojito Gin Tonic?

Gin (1 deel)
Tonic (2 delen)
Limoen (sap van 1 limoen)
Munt (takje munt)

Hoe maak je de Mojito Gin Tonic?

Voor deze Mojito heb ik een gin tonic glas gebruikt. Begin met ijsklontjes in het glas. 2,5 delen tonic en 1 deel gin. Voeg limoensap van 2 limoenpartjes doe. Met een limoenpers of gewoon door de partjes in je vingers uit te knijpen. Daarna even roeren met een barlepel. Als laatste garneren met een takje munt.

De Mojito Gin Tonic zelf maken?

Met deze set (of alleen losse glazen) kan je heel makkelijk thuis een lekkere Gin Tonic maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :).

Deel je zelfgemaakte Gin Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief