Menu Sluiten

Mo Gin Tonic

Mo Gin Tonic
Mo Gin Tonic
Deze “Mo” Gin Tonic is een Gin Tonic die we gemaakt hebben met een komkommer snorretje voor Movember. Als gin raden we Hendrick’s Gin aan. De komkommer komt hiermee nog beter tot uiting.

Deze Mo Gin Tonic is de favoriete Movember cocktail van Robert. Lees ook zijn Tale of a Moustache!

Wat heb je nodig voor een Mo Gin Tonic?

Gin (1 deel)
Tonic (2 delen)
Movember garnering met komkommer

Hoe maak je een Mo Gin Tonic?

Om te beginnen heb je een breed glas nodig. Ik vind het het mooist om een breed wijnglas te gebruiken zonder poot. Vul het wijnglas met ijs. Voeg 1 deel gin (bij voorkeur Hendrick’s) toe. Maak de cocktail af door deze af te gieten met tonic. Even goed roeren en garneren met gestyleerd komkommersnorretje*!

* voor de Movember garnering snijd je met een kaasschaaf een mooie lange reep komkommer. Via een cocktailprikker kun je deze stylen in een snor en in je glas leggen.

De Mo Gin Tonic zelf maken?

Met deze set (of alleen losse glazen) kan je heel makkelijk thuis een lekkere Gin Tonic maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :).

Deel je zelfgemaakte Gin Tonic via social media

Heb je deze Gin Tonic gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief