Menu Sluiten

Grand Margarita

Grand Margarita
Grand Margarita
Vind jij de klassieke Margarita minder lekker door de overheersende smaak van de tequila? Veel mensen die ik ken wel.
Deze variant op de classic variant is een combinatie van Grand Marnier en Golden Tequila en is bovendien met sinaasappel in plaats van limoen. Dit maakt de cocktail toegankelijk voor iedereen. Zelfs voor mensen die niet van tequila houden!

Wat heb je nodig voor een Grand Margarita?

Gold Tequila (1 deel)
Grand Marnier (1 deel)
Sinaasappel (1 geperste sinaasappel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Grand Margarita?

Gebruik een shaker gevuld met ijs of blender. Doe daarin 1 deel tequila en 1 deel grand marnier. Knijp hierin het sap uit van 1 sinaasappel. Na het blenden of shaken, wrijf je de rand van je glas in met een sinaasappel. Schenk vervolgens de drank uit in het glas. Garneren met een sinaasappelpartje.

Extra smaakbeleving

Wil je echt iets speciaals maken van deze cocktail? Steek dan een stukje van de huid van de sinaasappel aan boven je cocktail. Om dit goed te doen, moet je de buitenkant van de sinaasappelhuid bollen naar je aansteker. Als je dit goed doet komt er een steekvlammetje. Strooi hierboven wat kaneel uit en je cocktail krijgt nog een extra boost. Meer hierover lees je in deze blog.

Deel je zelfgemaakte Grand Margarita via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief