Menu Sluiten

From Russia With Love

Deze gekleurde blog met verschillende Russian cocktails heb ik “From Russia With Love” genoemd. Naast het feit dat er mooie vodka cocktails in staan is de titel tevens een vorm van protest tegen de huidige anti-homo wetgeving in Rusland. En daarom is voor deze cocktails geen Russische vodka gebruikt. Hetero of homo, iedereen mag van deze cocktails genieten.

From Russia With Love!

White Russian

White Russian
White Russian

De White Russian is een bekende cocktail op basis van vodka, melk en kahlua. Je kunt hem maken in je eigen favoriete verhouding. En niet roeren! Anders wordt het een Mokka Russian!
Bekijk het volledige recept van de White Russian

Black Russian

Black Russian
Black Russian

Ook de Black Russian, zonder melk is een bekende cocktail met vodka. Cocktail met een diepe smaak en een mooie kleur die goed bij zijn naam past. Even goed roeren met een barlepel in het glas zodat de vodka en kahlua goed mengen.
Bekijk het volledige recept van de Black Russian

Orange Russian

Minder bekend is de Orange Russian. Een frisse variant zonder kahlua op de twee andere Russians die ik zelf bedacht. Hierbij gebruik je naast vodka, cointreau en yoghurt likeur. Deze cocktail maak ik met pasen. Dus dan volgt ook de foto!

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief