Menu Sluiten

Flirtini

Flirtini
Flirtini
Deze Flirtini is de flirt onder de cocktails. Je maakt de Flirtini met ananassap, vodka, prosecco en een beetje limoen. De cocktail is ietwat aan de zoete kant, maar biedt een hoop mogelijkheden!

Wat heb je nodig voor de Flirtini?

Vodka (1/2 deel)
Ananassap (2 delen)
Limoen (sap van kwart limoen)
Prosecco of cava (1 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Flirtini?

Gebruik een martiniglas voor de Flirtini. Begin met een half deel vodka en twee delen ananassap. Voeg ook een klein beetje verse limoensap toe van 1 partje. Shake dit met ijs en schenk uit in je glas. Je glas zit nu voor de helft vol. Hierna voeg je nog 1 deel prosecco of cava toe. Voor het extra flirt gehalte, garneren met een stuk ananas en een sexy rode cocktailkers in het glas.

Cocktailtip: Pornstar Martini

Als je deze Flirtini cocktail lekker vindt, dan weet ik zeker dat de Pornstar Martini ook iets voor jou is. Benieuwd wat je ervan vindt!

Deel je zelfgemaakte Flirtini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

5/5 (2 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief