Menu Sluiten

Elderflower Whiskey Ice Tea

Elderflower Whiskey Ice Tea
Elderflower Whiskey Ice Tea
In de zomer is het heerlijk om ice tea te drinken. Aangezien wij het liefste cocktails maken en drinken maakten we een cocktail op basis van ice tea en whiskey waar we nog een hint Elderflower aan toe voegden. We maakten hem in een jar en deden er nog wat limoen, citroen en munt bij. Lekkere zomerse cocktail met ice tea!

Wat heb je nodig voor een Elderflower Whiskey Ice Tear?

Amerikaanse Whiskey (1 deel)
Elderflower likeur (0,5 deel)
Citroensap (halve citroen)
Ice tea (3 delen)
Garnering: munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Elderflower Whiskey Ice Tea?

Vul een jar glas met ijs. Begin met wat citroen uit te persen in het glas. Giet daarna een barmaatje whiskey en een half barmaatje elderflower likeur in het jar glas. Daarna nog 3 delen (niet bruisend) ice tea. Even goed roeren met een barlepel en bijvullen tot de rand met ijs. Tot slot mooi garneren met schijfje citroen en limoen en wat verse munt.

Nog meer cocktails met Elderflower

De Elderflower geeft deze cocktail een verrassende smaak. Andere cocktails met Elderflower likeur:

Deel je zelfgemaakte Elderflower Whiskey Ice Tea via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief