Menu Sluiten

Dutch Mojito

Dutch Mojito foto
Dutch Mojito

Het is al weer even geleden dat we een Mojito hebben gemaakt. Deze Dutch Mojito is een mooie variant op de Mojito die absoluut de moeite waard. Voor deze Mojito hebben we een tinnen cup gebruikt waarin de garnering van frambozen, bosbessen en sinaasappel nog mooier tot zijn recht komt!

Wat heb je nodig voor de Dutch Mojito?

Rum (1 deel)
Triple Sec (0,5 deel)
10 ml suikersiroop
Bruiswater (1 deel)
Limoen (halve limoen)
Munt (takje munt)
Garnering: bosbessen, frambozen en sinaasappel

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Dutch Mojito?

Deze cocktail maak je in een tinnen cup of een stevig mojito glas. Begin met het persen van een halve limoen en voeg wat muntblaadjes toe. Daarna voeg je met een barmaatje de rum en de triple sec toe. Voeg ook nog 10 ml suikersiroop toe en een squeeze sinaasappel. Vul het glas met crushed ice en roer met je barlepel. Top af met bruiswater zodat je glas vol zit. Tot slot garneren met veel bosbessen, frambozen en een partje sinaasappel en hier strooi je wat poedersuiker over.

Apple Pie Mojito

De Apple Pie Mojito is een heerlijke herfstachtige mojito. Door de vanille vodka krijgt het een mooie diepe smaak die goed bij de herfst past. Bekijk het recept van de Apple Pie Mojito .

Zelf een Dutch Mojito maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Dutch Mojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email