Menu Sluiten

Beluga Beachclub

Terras Beluga Beachclub
Terras Beluga Beachclub

Beluga Beachclub
Deze zomer opent Beluga beachclub op 13 augustus haar deuren. Beluga Beachclub creëert binnen het centrum van een stad een heerlijk vakantiegevoel! De focus ligt op het laten genieten van heerlijke drankjes en lekker eten met op de achtergrond lekkere loungemuziek.

Onder het toeziend oog van chef Hans Van Wolde wordt er een kleine beachkaart uitgeserveerd op het strand en het loungeterras. Bovenop de tent komt het restaurantgedeelte met een keuze uit 3 voor, hoofd en nagerechten. Er is een uitgebalanceerde drankenkaart samengesteld met fris, waters, bieren, champagnes, spirits en cocktails.

Strandhuis Beluga Beachclub
Strandhuis Beluga Beachclub

Events
Mogelijkheden zijn eindeloos. Van BBQ, huwelijken, bedrijfsfeesten tot beachparty’s kan u bij ons terecht. Elke vrijdag en zaterdag organiseren we zelf een evenementenavond met telkens een ander thema met uiteraard de aangepaste decoratie.

Beluga Beachclub
De Griend, MaastrichtDeel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief