Menu Sluiten

Banana Colada

Banana Colada
Banana Colada
Ik hou van banaan. Banaan op mijn brood, in mijn yoghurt, als ijssmaak en dan natuurlijk ook in mijn cocktail! De Banana Colada is natuurlijk een variant op de alom bekende Pina Colada. Lekkere combinatie tussen banaan en kokos die ook alcoholvrij prima smaakt. Hou jij ook van banaan? Probeer deze zeker een keertje uit!

Wat heb je nodig voor een Banana Colada?

Witte rum of kokos rum (1 deel)
Kokosmelk (1 deel)
Vloeibare room of gecondenseerde melk (half deel / 1 barlepel)
Ananassap (1 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Banana Colada?

Deze Banana Colada maak je met verse banaan. En dus gebruik je een blender. Gebruik 1 deel rum, 1 deel kokosmelk en 2/3 deel van een banaan. Voor je banaan opent snijd je een garnering van de banaan met schil voor aan het glas. Even blenden met wat crushed ice. Hierna uitschenken in een hurricane glas gevuld met ijs.

Wil je de Banana Colada ook zelf een keertje maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Deel je zelfgemaakte Banana Colada via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

2/5 (5 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief