Menu Sluiten

Appeltaartje shot

Appeltaartje
Appeltaartje
Het Appeltaartje, met slagroom! Voor mij persoonlijk een van de lekkerste shotjes die er zijn! En heel leuk als traktatie op je verjaardag, kan ik vertellen uit ervaring 😉

Wat heb je nodig voor een Appeltaartje shot?

(voor 4 personen)
Apfelkorn (2 delen)
Butterscotch (2 delen)
Kaneel
Slagroom

1 deel = 30 ml
YouTube Cocktailicious

Hoe maak je een Appeltaartje shot?

We beginnen met een shaker en een aantal shotglaasje. Nooit leuk om een shotje alleen te drinken. Mix de Apfelkorn en Butterscotch met elkaar in een cocktailshaker. In een fles kan eventueel ook. 50/50. Even kort schudden. Schenk het in een borrelglaasje en laat een klein randje over. Als laatste en finishing touch doe je er een klein toefje slagroom op met een beetje kaneelpoeder. Qua smaak komt het dicht in de buurt en ook qua uitstraling heeft het zeker wel wat weg van een appeltaartje!

Meer creatieve en originele shots

Bekijk nog meer originele shotjes op onze blog met zelfgemaakte shotjes zoals de Bananasplit, B52, Mona Toetje, Pink Poison, de Hulk etc, etc.

Deel je zelfgemaakte Appeltaartje via social media

Heb je dit shotje gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief