Menu Sluiten

Maxima Mojito

Maxima Mojito
Maxima Mojito
Voor koningin Maxima hebben we natuurlijk een Latijns Amerikaanse cocktail gemaakt met een Nederlands tintje. Een variant op de klassieke mojito. Geen klassieke mojito maar een Maxima Mojito. Oranje dus met sinaasappel. Leve de koningin! Leve Maxima!

Wat heb je nodig voor de Royal Orange?

Oranje bitter (1 deel)
Sinaasappel (sap van halve sinaasappel)
Rietsuiker (1-2 barlepels)
Bruiswater (1 deel)
Limoen (sap van halve limoen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Maxima Mojito?

Begin zoals je met een normale mojito begint door 2 schepjes rietsuiker te muddlen met 4 partjes limoen in je glas. Hierna voeg je sap toe van een halve sinaasappel en 2 à 3 sinaasappelschijfjes. Hierna vul je het glas met crushed ice. Aftoppen met bruiswater en 1 deel oranje bitter. Garneren met een muntkroontje.

Oranje cocktails

De Maxima Mojito is één van onze Oranje cocktails. Probeer ook de andere Oranje cocktails zoals de Oranje Boven, de Royal Orange en de Orange Ambassador.

De Maxima Mojito zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Maxima Mojito via social media

Heb je deze oranje cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email