Menu Sluiten

Apple Pie Mojito

Apple Pie Mojito
Apple Pie Mojito

Vaak zijn cocktails vooral lekker in de zomer. Deze cocktail daarentegen is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader. De Artemi Caramel vodka is het geheim achter de bijzondere smaak van deze cocktail.

Wat heb je nodig voor een Apple Pie Mojito?

Artemi Caramel vodka (1,5 deel)
Appelsap (1,5 deel)
Limoensap (halve limoen)
Munt (5 blaadjes)
Snufje kaneel

1 deel = 30 ml

NB: geen vodka caramel? Probeer het dan met Monin Caramel als alternatief in combinatie met vodka.

Hoe maak je de Apple Pie Mojito?

Pers of muddle 4 limoen partjes in een stevig longdrink glas. Voeg hierna 1,5 deel vodka karamel toe en min 5 muntblaadjes. Vul het glas aan met crushed ice. Voeg nu 1,5 deel troebele appelsap toe. Even roeren met een barlepel zodat alles goed mixt. Voor een lichte bruis kun je de cocktail nog aftoppen met een half deel spa appel. Als finishing touch garneer je met een waaier van appel en een snufje kaneel. Dan is je Apple Pie Mojito helemaal af!

Filmpje!

Herfstcocktails

De Apple Pie Mojito is een van onze herfstcocktails. Bekijk ook onze andere herfstcocktails.

De Apple Pie Mojito zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Apple Pie Mojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email