Menu Sluiten

WK blog: hoe maak je de perfecte krul?

Perfecte krul garnering
Perfecte krul garnering
WAT een wedstrijd was het gisterenavond. En WAT een reddingen van onze Gouden Wissel Tim Krul. Wie had gedacht dat Louis van Gaal zelfs nog voor de penalties een konijn uit de hoge hoed te voor schijn zou toveren! Natuurlijk maakten wij ons niet druk, wij hadden immers onze Oranjinha en daarmee komt het iedere wedstrijd dit WK al goed. Direct tijdens en na de wedstrijd waren er al meteen de eerste inhakers. Wij hebben ook onze eigen inhaker, deze blog is een ode aan de held van Nederland – Costa Rica Tim Krul.

Hoe maak je een Perfecte Krul garnering?

1) Koop een sinaasappel
2) Pak uit je la een zesteur (chique woord voor cocktail peeler)
3) Maak een inkeping met je zesteur in de sinaasappelhuid en maak een rondje zodat je een sliert maakt van min 6 cm
4) Krul de sliert om een rietje en laat deze opstijven in de vriezer voor een maximaal krultangeffect
5) In de tussentijd maak je een Oranjinha met limoen, sinaasappels en cachaca (zonder cachaca mag ook de day after)
6) Als je cocktail klaar is, is je sinaasappelkrul ook klaar voor de garnering
7) Garneer de perfecte krul op de rand van je Oranjinha
8) Proost op Tim Krul!

Maak ook een Oranjinha tegen Argentinië

Woensdag spelen we de halve finale tegen Argentinië. Doe je ook mee met onze Oranjinha WK actie? Tot nu toe heeft het iedere keer gewerkt!

WK blogs

Lees ook onze eerdere WK blogs:
Oranjinha pitcher
Komt dat shot
Zet je favoriete WK cocktail op de foto

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email