Menu Sluiten

Winter Cosmo

Winter Cosmo foto
Winter Cosmo
Toen ik deze Winter Cosmo bedacht, had het net licht gesneeuwd. Het mooie witte landschap in Nederland inspireerde me om deze winter cocktail te maken. Deze winterse cosmopolitan is een variant op de klassieke Cosmopolitan. In plaats van triple sec gebruik je Elderflower likeur. Garneren met besneeuwde cranberries.

Wat heb je nodig voor de Winter Cosmo?

Vodka (1 deel)
Elderflower likeur (1 deel)
Cranberrysap (1 deel)
Limoen (sap van halve limoen)
Garnering: cranberries

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Winter Cosmo?

Begin met een shaker met ijs. Schenk met een maatbeker de vodka, elderflower likeur, cranberrysap en limoensap van een halve limoen in de shaker. Goed shaken! Uitschenken in een gekoeld martiniglas. Voor de winterbeleving garneer je met cranberries die je met poedersuiker besneeuwd. Zijn ze ook meteen wat minder zuur 😉

Nog meer winter cocktails

Helemaal in de winterse sfeer en zin in cocktails? Check dan zeker ook onze blog met winter cocktails met de Dark Winter Tonic of de Stoofpeertjes Martini!

Zelf de Winter Cosmo maken?

Met deze set glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Deel je zelfgemaakte Winter Cosmo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

5/5 (1 Review)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief