Menu Sluiten

White Venezian

White Venezian
White Venezian

Als je deze zachtzoete White Venezian drinkt en je ogen even sluit dan waan je jezelf op een gondelboot in Venetië. Deze cocktail is een zachte cocktail waarbij je limoncello en yoghurt combineert. Lekker om voor je gasten te maken na een Italiaans etentje!

NB: net als de Goosebumps cocktail heb ik deze White Venezian voor het eerst gedronken bij Sips in Antwerpen.

Wat heb je nodig voor de White Venezian?

Limoncello (1 deel)
Yoghurt likeur (1 deel)
Gewone yoghurt (1 deel)
Honing (2 theelepels)
Citroensap

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de White Venezian?

Deze cocktail maak je in een shaker met ijs. Begin met 1 barmaatje limoncello. Voeg 1 deel yoghurt likeur, 1 deel yoghurt en citroensap van een halve citroen. Om het op te zoeten gebruik je 2 theelepels honing. Even krachtig shaken en uitschenken in een gekoeld martiniglas. Als laatste garneren met zest van je citroen.

Limoncello cocktails

Op deze pagina vind je nog meer limoncello cocktails. Zoals de 43 Sour, Limoncello Summer Punch, de Limoncello Fizz en de Café 43.

Deel je zelfgemaakte White Venezian via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief