Menu Sluiten

White Pornstar 43

Pornstar 43
White Pornstar 43

De White Pornstar 43 is een creamy cocktail die is afgeleid van de Pornstar Martini. In plaats van vodka gebruik je licor 43 en witte chocolade likeur. Garneren met chocolade schaafsel en chocolate chips on the side!

Wat heb je nodig voor een White Pornstar 43?

Licor 43 (1 deel)
Witte chocolade likeur (0,5 deel)
Passievruchtsap (2 deel)
Limoen (1 partje)
Eiwit (1/2 deel van een ei)
Chocolade (schaafsel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een White Pornstar 43?

Gebruik een shaker voor de helft gevuld met ijs. Begin met het scheiden van het eiwit en giet dit in de shaker. Hierna voeg je met een barmaatje 1 deel licor 43 en 0,5 deel witte chocolade likeur toe. Tot slot 2 delen passievrucht siroop en een beetje limoensap. Een kwart limoentje is genoeg. Even krachtig shaken en uitschenken in een martiniglas. Je hebt nu een creamy pornstar met een mooi kraagje. Garneer dit met chocolade schaafsel.

Deel je zelfgemaakte White Pornstar 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief