Menu Sluiten

Watermelon Mule

Watermelon Mule foto
Watermelon Mule
Watermeloen is heerlijk om zomerse cocktails mee te maken. Deze Watermelon Mule (variant op de Moscow Mule) maakte ik met verse watermeloen, limoen en vodka. De watermeloen likeur geeft de cocktail de mooie volle rode kleur.

Wat heb je nodig voor de Watermelon Mule?

Vodka (0,5 deel)
Watermeloen likeur (1 deel)
Watermeloen (5 stukken)
Bruiswater
Limoen (sap van halve limoen)
Garnering: munt en limoen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Watermelon Mule?

Deze cocktail heb ik gemaakt in een jar. Vul het glas voor de helft met ijsblokjes. Schenk hierna met een barmaatje de vodka (0,5 deel), watermeloen likeur (1 deel) uit. Pers een halve limoen uit in het glas en voeg 5 stukjes watermeloen toe. Aftoppen met bruiswater of 7up / sprite (let op dat het niet te zoet wordt). Even goed roeren. Garneren met limoentje en vergeet de munt niet.

Ook lekker: Guave Swizzle

Ook lekker bij warm weer is Guave Swizzle. Bekijk het volledige recept recept van de Guave Swizzle.

Deel je zelfgemaakte Guave Swizzle via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief