Menu Sluiten

Voodoo

Voodoo cocktail
Voodoo

Deze Voodoo cocktail heb ik gemaakt op basis van een Dominicaans recept. Daarom heb ik Dominicaanse Brujal rum gebruikt. Daarnaast heb ik almond soda gebruikt, limoensap en wat angostura bitters. Lekker voor een warme zomerse avond. Pas wel op voor het mogelijke voodoo effect van deze cocktail. Te veel en er kunnen gekke dingen gebeuren!

Wat zit er in de Voodoo cocktail?

Donkere rum (1,5 deel)
Almond soda (2 delen)
Angostura bitters (paar dashes)
Limoensap van een halve limoen
Garnering: munt

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Voodoo cocktail?

Begin met bij voorkeur met een tiki glas gevuld met crushed ijs. Hierin gaat 1,5 barmaatje donkere rum, 2 barmaatjes almond soda en verse limoensap van een halve limoen. Even roeren met een barlepel. Nog wat crushed ice on top, 2-3 dashes angostura bitters en garneren met munt. Check ook het doodshoofdje dat ik in het glas gedaan heb. Voodoo!

Mai Tai en de Zombie

De Voodoo heeft wel wat weg van een tropische tiki. Bekijk daarom ook onze Mai Tai en de Zombie!

Deel je zelfgemaakte Voodoo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief