Menu Sluiten

Vanilla Sky Daiquiri

Vanilla Sky Daiquiri
Vanilla Sky Daiquiri

De Vanilla Sky Daiquiri is geïnspireerd op de kleuren van een Vanilla Sky. Om de uitstraling van de cocktail te dramatiseren hebben we in plaats van gewone rum donkere rum gebruikt. Daarnaast hebben we de mooie zachte kleur gebruikt van passievruchten. Licor 43. En natuurlijk vanille. Een beauty van een cocktail! Heerlijke cocktail bij een mooie vanilla sky.

Wat heb je nodig voor een Vanilla Sky Martini?

Donkere Rum (1 deel)
Licor 43 (1 deel)
Vanille Monin
Passievruchtsap (2 delen)
Limoenen (sap van een halve limoen)
Vanillestokje

Hoe maak je de Vanilla Sky Daiquiri?

Gebruik een shaker met ijs. Pers een hele limoen, voeg licor 43 (1 deel), 2 delen passievruchtsap en 2 barlepels vanille suikersiroop toe in een shaker. Shake en giet uit met een strainer in een Martini glas. Voor het drama effect van de vanilla sky voeg je de donkere rum pas als laatste in de cocktail toe (1 deel). De donkere rum niet mee shaken dus. Garneren met een limoenschijfje of vanillestokje.

Tip: voeg eiwit van een half ei toe in je shaker om de cocktail extra te laten schuimen in je glas.

Andere filmcocktails

De Vanilla Sky Daiquiri is één van onze filmcocktails. Check bijvoorbeeld ook de Godfather Sour of de Memoirs of a Geisha.

Deel je zelfgemaakte Vanilla Sky Daiquiri via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief