Menu Sluiten

Strawberry Margarita

Strawberry Margarita foto
Strawberry Margarita
Deze Strawberry Margarita is een heerlijke, fruitige variant op de klassieke Margarita. Voor deze mooie cocktail met verse aardbeien is een blender een must!

Wat heb je nodig voor een Strawberry Margarita?

Tequila (1 deel)
Triple sec (0,5 deel)
Suikersiroop (1 el)
Limoensap (sap van halve limoen)
Aardbeien (6 stuks)

1 deel = 30 ml

NB: wil je je cocktail als een Frozen Margarita maken gebruik dan 1 cocktailglas aan crushed ice bij het blenden.

Hoe maak je de Strawberry Margarita?

Als je een zoutrandje op je glas wil maak dit dan van te voren. Gebruik een limoen en wat grenadine zodat het zout aan de rand van het glas blijft plakken. Je krijgt nu een mooi rood zoutrandje.
Doe hierna 5 aardbeien gesneden in stukjes in de blender. Pers hierover een halve limoen, voeg 1 barmaatje tequila en 2 barlepels suikersiroop toe. Voeg eventueel crushed ice toe. Kijk goed of de cocktail vloeibaar wordt en je merkt vanzelf of de blender het aan kan. Als alle crushed ice is verpulverd in de blender en het een massa is heb je het gratiné effect van de frozen margarita. Giet je cocktail uit in een stijlvol margarita glas. Garneren met een aardbei of een limoenschijfje.

Deel je zelfgemaakte Strawberry Margarita via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email