Menu Sluiten

Starf*cker cocktail

Starf*cker cocktail
Starf*cker cocktail
Ook dit jaar weer een nieuwe bruisende champagne cocktail om het nieuwe jaar in te luiden. Deze keer hebben we hem gemaakt met Hpnotiq likeur. Dit geeft de kleur niet alleen een mooi blauw tintje maar ook een exotische nasmaak. Om dit nog te versterken en om het imago van deze Starf*ucker cocktail nog wat te verhogen hebben we een garnering met stervrucht gebruikt. Nou alvast op het nieuwe jaar! Cheers!

Wat heb je nodig voor een Starf*cker cocktail?

Champagne
Hpnotic (0,5 deel)
Garnering: stervrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Starf*cker cocktail?

Schenk 0,5 deel Hpnotic (15 ml) in een champagneglas. Daarna schenk je champagne in het champagneglas. Om het gelijkmatig te verdelen roer je nog even kort in het glas. Garneren met stervrucht.

ps: gebruik niet te veel Hpnotic, want dit proef je meteen!

Andere champagne cocktails

We hebben op onze site nog veel meer inspiratie voor champagnecocktails. Wat te denken van de Royal Mojito, de Pornstar Royal, de Royal Cocktailicious of de Pomegranate Royal en de classy Old Cuban? Bekijk onze specials:
champagne cocktails
NYE cocktails

Ook leuk in het thema

De mooie Pornstar Martini past natuurlijk ook helemaal in het thema van de Starf*cker cocktail! Voor als je er echt een gek thema feestje van wil maken 😉

Deel je zelfgemaakte Starf*cker cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van onze recepten en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Benieuwd!

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief