Menu Sluiten

Spanish Winter

Spanish Winter foto
Spanish Winter
De dagen in de winter zijn kort, koud en nat. Gelukkig is daar Spanje om ons warm te houden. Nee, je hoeft niet te verhuizen, we halen Spanje gewoon naar hier in de vorm van een cocktail met Licor 43. De vanille en karamel van de Licor 43 combineren heerlijk met winterse ingrediƫnten. Met kaneel en steranijs spice je je cocktail up en creƫer je een Spanish Winter.

Cocktail by Kylie.

Wat heb je nodig voor een Spanish Winter?

Licor 43 (1 deel)
Ginger Ale (3 delen)
Grapefruit (een paar schijfjes)
Steranijs (1 of 2 per glas)
Kaneel (1 stokje)

Hoe maak je een Spanish Winter?

Deze cocktail maak je in je glas. Snijd eerst je grapefruit in schijven (2 of 3). Wanneer een schijfje niet in glas past, kun je deze nog halveren. Vul je glas met ijsblokjes en steek je grapefruitschijfjes daartussen. Schenk vervolgens je Licor 43 over het ijs en daarna de Ginger Ale. Top af met wat steranijs en een kaneelstokje.

Meer cocktails van Kylie

Dit is de eerste cocktail van Kylie voor onze site. Binnenkort volgt haar volgende cocktail!

Deel je zelfgemaakte Spanish Winter via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Over Kylie

Kylie Ava Hi! Ik ben Kylie. Foodie, liefhebber van cocktails, dol op schrijven, sociale media en Eindhoven. Mijn favoriete drankje is absoluut Gin Tonic en die drink ik het liefst bij Berlin in Eindhoven. Voor andere cocktails ga ik graag naar Beez in Maastricht!

Bekijk alle cocktails van Kylie

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief