Menu Sluiten

Skinny Dipping Raspberries in Chocolate

Skinny Raspberry Chocolate Dip foto
Skinny Dipping Raspberries in Chocolate
Voor Valentijnsdag maakte Bart deze Skinny Dipping Raspberries in Chocolate cocktail. Zoals je ziet in de afbeelding is de cocktail gemaakt met skinny dippende frambozen in chocolade. Je maakt de cocktail met Chambord likeur en Mozart chocolade likeur. Maar alcoholvrij kan deze cocktail ook prima!

Wat heb je nodig voor een Skinny Dipping Raspberries in Chocolate?

Chambord likeur (1 deel)
Mozart chocolade likeur (0,5 deel)
Frambozen (5-6 stuks)
Limoensap (halve limoen)
Garnering: frambozen gedipt in chocolade saus

Hoe maak je de Skinny Dipping Raspberries in Chocolate?

Deze cocktail maak je in een blender. Begin met met verse frambozen en een halve limoen. Dit gaat in de blender met wat ijs (niet te veel, de cocktail mag niet waterig worden). Even blenden. Daarna voeg je ook de likeuren toe. Uitschenken in je cocktailglas. Gebruik hierbij eventueel een zeefje om de frambozen pitjes te zeven. Tot slot de garnering. Hiervoor gebruik je 3 framboosjes die je lekker laat skinny dippen in een badje van chocolade. Opdienen aan een cocktailprikker op je glas.

Liever als alcoholvrije cocktail?

Deze cocktail kun je ook prima maken zonder alcohol. Gebruik dan het dubbele aantal frambozen. In plaats van de Mozart gebruik je een barlepel chocoladesaus voor de chocoladesmaak.

Inspiratie voor Valentijnsdag

Zoek je nog een originele cocktail voor Valentijnsdag? Check dan zeker deze Valentijn cocktail, de Cotton Candy Cupid. Pas wel op waar je aan begint, je hebt er suikerspin voor nodig…!

Deel je zelfgemaakte Skinny Dipping Raspberries in Chocolate via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email