Menu Sluiten

Scotch Collins

Scotch Collins

Scotch Collins
Scotch Collins
De Scotch Collins is weer een mooie Movember cocktail. Het is de favoriet van mijn broer Tommy Bes. Deze cocktail is een variant op de Tom Collins en maak je met Scotch whisky. Oh ja, niet onbelangrijk: Tom zijn favoriete whisky is Glenlivet.

Lees ook de Tales of a Moustache waar Tommy zijn verhaal vertelt.

Wat heb je nodig voor de Scotch Collins?

Scotch whiskey (1 deel)
Citroensap (0,5 deel)
Suikersiroop (1 barlepel)
Bruiswater

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Scotch Collins?

Je maakt deze cocktail als een Collins in het glas. Gebruik een long drink glas gevuld met ijs. Begin met sap van een limoen te persen. 1 deel Schotse whisky en een barlepel suikersiroop. Aftoppen met bruiswater. Garneren met citroenschijfjes in het glas.

Movember cocktails

Bekijk onze andere cocktails voor Movember. Zoals de In Cognito, de Sidecar, de Movember Rain, de Movember Mule en de Irish Mint Julep en de Rum Old Fashioned. Binnenkort volgen meer Movember cocktails!

Deel je zelfgemaakte Scotch Collins via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief