Menu Sluiten

Santa Martini

Santa's Pornstar foto
Santa Martini

Deze Santa Martini hebben we zo genoemd omdat deze cocktail afgeleid is van de welbekende Pornstar Martini. En met kerst in het vooruitzicht leek het Bart wel een keer leuk om met geblende aardbeien een rode Pornstar te maken. Een mooie cocktail voor Santa!

Wat heb je nodig voor Santa Martini?

Vanille vodka (1 deel)
5 geblende aardebeien
Champagne of Prosecco (shotglaasje)
Eiwit (eiwit van een half ei)
Verse limoensap (1/4 limoen)
Garneren met aardbei

1 deel = 30 ml

Hoe maak je Santa Martini?

Begin met de aardbeien te blenden. Stuk of 5 aardbeien. Doe de coulis in een shaker met ijs. Voeg hier vanille vodka, eiwit, limoensap en een klein beetje suikersiroop aan toe. Even goed shaken en uitschenken in je martini glas. Je glas garneer je met een aardbei. Maar je bent nog niet klaar. Deze cocktail drink je namelijk in stijl met een klein glaasje champagne of prosecco on the side!

Zelf vanille vodka maken

Ik heb mijn eigen gemaakte vanille vodka. Ik heb een halve fles vodka (ik heb toch veel vodka flessen in huis) heb ik 2 vanille bonen in gedaan. Na twee weken “infusen” rook de vodka heerlijk naar vanille. Maar goed, die gebruik ik dus voortaan voor mijn pornstars!

Cocktails voor de feestdagen

Binnenkort nog meer cocktails voor de feestdagen. Kijk ook eens naar deze Christmas Fizz. Benieuwd wat je ervan vindt!

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate
0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief