Menu Sluiten

Review: Tales & Spirits

Het was al weer bijna een half jaar geleden dat we met zijn tweetjes naar een cocktailbar waren gegaan. Het in de barscene geprijsde Tales & Spirits (in de mondiale top 50 bars) stond al lang op ons lijstje, dus toen wij zondag 21 december naar Amsterdam gingen, zijn we spontaan even langs gegaan aan de Lijnbaanssteeg. Het was zondagmiddag en dus niet druk. Ideaal om relaxed een cocktailtje te drinken en een goede indruk te krijgen. Een korte review.

Tales & Spirits

De cocktailbar

Als je binnenkomt doet Tales & Spirits krijg je een nostalgisch huiskamergevoel. Er is veel afleiding voor het oog. Veel rekwisieten, oude meubels waarbij opvalt dat alles zorgvuldig op elkaar afgestemd is. Ook hier is de cocktailbar het centerpiece.

Cocktailbar

Cocktails met een verhaal

De cocktails op de menukaart zijn verhaaltjes. Je wil ze allemaal lezen voor je een keuze maakt. In ons geval duurde het dus wel even voor we onze cocktail bestelden. Uiteindelijk bestelden we een Fallen Lady met framboos en donkere chocolade likeur en een From Whoo met rabarber en rum.

Cocktailkaart

Cocktails Tales & Spirits

Tales & Spirits als cocktailbar

  • Sfeer: intiem, nostalgie, huiskamergevoel
  • Muziek: van alles, behalve modern
  • Publiek: internationaal
  • Prijs cocktails: vanaf 8,50 euro per cocktail
  • Tip: Fallen Lady!
  • Meer informatie: http://www.talesandspirits.com/.

Eindoordeel: how about the tales?

Tales & Spirits is een intieme cocktailbar met een eigen identiteit. De cocktailkaart is origineel en de cocktails en service uitstekend. Het interieur zit vol met rekwisieten met een verhaal. Maar met een naam als Tales & Spirits had ik zeker verwacht dat de bartenders zelf ook volop verhalen zouden vertelden. Dat had Tales & Spirits voor mij qua beleving wel afgemaakt.

Meer reviews

Lees ook onze andere reviews

5/5 (1 Review)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief