Menu Sluiten

Raspberry Bramble

Raspberry Bramble foto
Raspberry Bramble
Bart heeft een aantal homemade likeuren zelf gemaakt, waaronder een lekkere Raspberry likeur. Natuurlijk ook om zelf cocktails mee te maken. Als eerste cocktail maakten we een Raspberry Bramble. Een variant op de klassieke Bramble.

Wat heb je nodig voor de Raspberry Bramble?

Gin (1,5 deel)
Raspberry likeur (0,5 deel)
Suikersiroop (10 ml)
Citroensap (halve citroen)
Garnering: frambozen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Raspberry Bramble?

De Bramble cocktail is een gin cocktail. Je maakt deze cocktail in het glas. Begin met vers sap van een halve citroen. Voeg hier een kleine scheut suikersiroop aan toe (10 ml max). Anderhalf deel gin. Vullen met crushed ice en hierna even roeren. Daarna komt de raspberry likeur. Een half deel. Dit zakt naar beneden in je glas, de likeur is zwaarder (vanwege de suikerdichtheid). Hierdoor kleurt je cocktail lichtrood. Hierna kun je je glas mooi garneren met frambozen.

Cheers!

Ook lekker: Razzy Beermosa

Bekijk ook de Razzy Beermosa. Een lekkere cocktail op basis van witbier en frambozen.

Razzy Beermosa foto
Razzy Beermosa

Deel je zelfgemaakte Raspberry Bramble via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief