Menu Sluiten

Raspberry Blush

Raspberry Blush
Raspberry Blush
De Raspberry Blush is een martini cocktail met kokos rum, limoensap en frambozen. Omdat frambozen heerlijk samen gaan met kokos rum gebruikte ik kokos rum in plaats van vodka. De kokos rum geeft de cocktail een lekkere zachte smaak. De kleur van de frambozen zorgt voor de mooie rode blush.

Wat heb je nodig voor de Raspberry Blush?

Kokos rum (1,5 deel)
Frambozen (6 stuks)
Limoen (sap van 1/4 limoen)
Suikersiroop (2 barlepels)

Hoe maak je de Raspberry Blush?

De Raspberry Blush maak je met verse frambozen en dus gebruik je een boston shaker en een muddler. Muddle de frambozen met 2 limoenpartjes met 2 barlepels suikersiroop. Voeg wat ijs toe en 1,5 deel kokos rum. Shaken en uitschenken met een finestrainer in een gekoeld martiniglas. Het martiniglas garneer je met framboos en een limoentje.

Red Mambo

Deze cocktail is afgeleid van de Red Mambo. Enige verschillen zijn dat je ananassap toevoegt aan de Red Mambo en uitschenkt in een tumbler glas.

Deel je zelfgemaakte Raspberry Blush via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief