Menu Sluiten

Hoe drink je een Pornstar Martini?

Als je weet hoe je een Pornstar Martini moet klaar maken, dan is het ook goed om te weten hoe je deze classy cocktail moet drinken. Want wist je dat je de Pornstar Martini in een bepaalde volgorde hoort te drinken? Veel mensen zie je de Pornstar Martini om en om met de champagne drinken. En vaak wordt de passievrucht daarna als laatste gegeten. Zo hoort het dus niet! De Pornstar Martini bestaat uit 3 delen. Voor de optimale smaakbeleving van deze classy cocktail hoor je deze drie delen in de juiste volgorde te drinken.

Zo drink je een Pornstar Martini

Pornstar Martini volgorde

1. Passievrucht

Begin met de passievrucht. Geef hier eventueel een lepeltje of scherp vorkje bij bij het opdienen.

2. Champagne

Na de passievrucht, drink je de champagne (of prosecco). Dit hoeft niet uit een champagne glas te zijn. Een dun, lang vodka shot glaasje past perfect qua verhouding ten opzichte van de cocktail en de presentatie.

3. Save the best for the last

Na de passievrucht en de champagne zijn je smaakpapillen helemaal klaar voor de sensationele smaakbeleving van de Pornstar Martini!

NB: lees ook hoe je de lekkerste Pornstar Martini zelf klaar maakt.

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief