Menu Sluiten

Perfect Storm

Perfect Storm
Perfect Storm
Deze cocktail is afgeleid van de Dark n Stormy. Een cocktail afkomstig uit Bermuda waar het flink kan stormen! Lekker bij een rustig avondje op de bank, bij voorkeur met een stormachtige actiefilm!

Wat heb je nodig voor een Perfect Storm?

Gosling black seal dark rum (uit Bermuda!) (1,5 deel)
Old Jamaican Ginger Beer (2,5 deel)
Limoen (sap van halve limoen)

Hoe maak je een Perfect Storm?

Begin met een tumbler gevuld met ijs. Begin niet met de drank maar met de ginger beer. 2,5 deel. Knijp een halve limoen uit voor verse limoensap. Even roeren met een barlepel. Als laatste voeg je de donkere rum toe (1 deel). Als je het mooie storm effect wil creƫren schenk het dan geleidelijk rechstreeks uit vanuit de fles. Als je het over de bolle kant van een barlepel schenkt gaat het zeker niet mengen. Niet roeren! Garneren met limoenschijfjes.

Andere filmcocktails

Deze cocktail hoort in de categorie filmcocktails. Check bijvoorbeeld ook de Godfather Sour of de Memoirs of a Geisha.

Deel je zelfgemaakte Perfect Storm via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.


Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief