Menu Sluiten

Perestrojka lentecocktail

Perestrojka foto
Perestrojka
Ik heb zo een zin in de lente! Zeker nu het voorjaar zich al zo vroeg aanmeldt! Om in de lentestemming te komen maakte ik deze lekkere zelfbedachte lentecocktail: de Perestrojka. De Perestrojka is een frisse lentecocktail op basis van peer, vodka en elderflower likeur. Omdat de cocktail zo lekker licht is kun je deze cocktail ook al vroeger op de dag drinken. Bijvoorbeeld tijdens de lunch. Helemaal lekker bij een frisse salade met geitenkaas of gorzonzola en peer!

Wat heb je nodig voor een Perestrojka?

Perensap (2,5 delen)
Vodka (1 deel)
Elderflower likeur (1/2 deel)*
Verse limoensap

1 deel = 30 ml

* in plaats van Elderflower kun je ook triple sec gebruiken

Hoe maak je de Perestrojka?

Gebruik een shaker met ijs. Doe hier vodka, elderflower en perensap in en een kneepje sap voor een hint van verse limoen. Goed shaken en uitgieten in een martiniglas. Garneren met een schijfje peer en als finishing touch opdienen met een wit bloemetje.

Lentecocktails

Deze cocktail is één van onze lentecocktails. Bekijk nog meer lentecocktails met een bloemetje zoals de White Lady Romance, de Lady Violet en de Wild Orchid.

Deel je zelfgemaakte Perestrojka via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email