Menu Sluiten

Partners

Wij maken het onze bezoekers graag zo makkelijk mogelijk op het gebied van cocktails. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Wij staan open voor partnerships op het gebied van dranken en likeuren en cocktailgerelateerde producten.

Partners waar we mee samen werken

adfactor-logoOp het gebied van online advertising en sponsored content werken wij samen met Adfactor.

Wil je je bartender skills verbeteren voor je horecazaak of nóg een betere homebartender worden? Schrijf je binnenkort in voor een online training bij de Bols Bartending Academy.

Voor de juiste cocktailbenodigdheden zoals shakers, muddlers, strainers en jiggers verwijzen we je naar de webshop van Leopold Vienna.

Voor onze cocktailglazen werken we samen met Kitchen and More. Hier vind je veel mooie en bijzondere cocktailglazen.

Interesse in een samenwerking?

Heeft jouw product raakvlakken met cocktails en wil je samenwerken? Dan kan onze website interessant zijn. Wij krijgen (afhankelijk van het seizoen) tussen de 75.000 en 150.000 bezoeken van cocktailliefhebbers per maand. Daarnaast zijn we actief op Facebook (5.000+ volgers) met goede engagement op winacties en Instagram (4.000+ volgers).

Contact

Interesse of meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar cocktails@cocktailicious.nl of stuur een dm via Cocktailicious instagram.