Menu Sluiten

Partners

Wij maken het onze bezoekers graag zo makkelijk mogelijk op het gebied van cocktails. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Wij zijn nog op zoek naar een nieuwe partner in cocktailglazen en accessoires.

De Kuyper likeuren

de kuyper Voor onze cocktail van de maand werken wij werken samen met De Kuyper. Bekijk hier onze blog met zomercocktails die we hebben gemaakt met de likeuren van De Kuyper.

Cocktails & Bites

Cocktails maken maar geen zin in gedoe? Dan bestel je je cocktails via Cocktailsbites.nl. De dag erna heb je “ready to serve” cocktails inclusief garnering en rietjes in huis.
Lees onze review in onze blog: A day at the park

Cocktailtimes: cocktailbar op locatie

Op het gebied van cocktail events werken wij samen met Cocktailtimes. Ideaal voor een feestje met cocktails op locatie.
Boek hier een cocktailbar op locatie

Adfactor: online advertising

adfactor-logo
Op het gebied van online advertising en sponsored content werken wij samen met Adfactor.

Interesse in een samenwerking?

Heeft jouw product raakvlakken met cocktails en wil je samenwerken? Dan kan onze website interessant zijn. Wij krijgen (afhankelijk van het seizoen) tussen de 75.000 en 150.000 bezoeken van cocktailliefhebbers per maand. Daarnaast zijn we actief op Facebook (4,5 K volgers) met goede engagement op winacties en Instagram (3,4 K volgers).

Contact

Interesse of meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar caroline@cocktailicious.nl of stuur een dm via Cocktailicious instagram.