Menu Sluiten

Over Cocktailicious

Voor iedereen die zelf cocktails wil  maken

Als je zelf cocktails wil maken dan ben je bij Cocktailicious aan het juiste adres. Op onze site delen wij onze voorliefde voor cocktails graag met iedereen die zelf cocktails wil maken. Al onze cocktails hebben we zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor we ze op de website hebben geplaatst. Cocktails plaatsen we altijd met foto en recept zodat je de cocktail ook makkelijk zelf kunt maken. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over een recept, mail gerust naar cocktails@cocktailicious.nl

Wie zit er achter Cocktailicious?

Mocht je ons nog niet voorbij hebben zien komen in onze blogs of op sociale media of voor het eerst op onze site zijn en gewoon benieuwd zijn naar de personen achter de schermen; wij zijn Bart en Caroline (scroll naar beneden voor onze foto). Samen maken we cocktails, gaan we naar cocktailbars en plaatsen we cocktailrecepten en blogs voor de website.

Hoe een gezellig cocktailavondje een cocktailsite werd

Toen we er na een gezellig cocktailavondje achter kwam dat het domein www.cocktailicious.nl nog vrij was, was het idee van een eigen cocktailwebsite spontaan geboren. Hierna is onze hobby redelijk uit de hand gelopen. Inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder en staan er meer dan 300 zelfgemaakte cocktails met foto en recept op onze site.

Meer dan 300 zelfgemaakte cocktailrecepten

We hebben inmiddels meer dan 300 zelfgemaakte cocktails. Op www.cocktailicious.nl/index-cocktails/ staan ze allemaal op een rij. Benieuwd wat je ervan vindt!

Klassieke en nieuwe cocktails

Op Cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakte cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Cosmopolitan, Caipirinha, de Pornstar Martini en de Whiskey Sour bedenken we ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar.

Social media

In onze blogs en op social media zetten we altijd direct de nieuwste cocktail recepten, activiteiten en events. Dus als je het leuk vindt om Cocktailicious op de voet te volgen en direct op de hoogte te zijn, volg dan ook via onze social media kanalen. Instagram @Cocktailicious zijn we het meest actief, maar je kunt ons ook volgen op Facebook.

Tips of ideeën

Heb jij nog leuke tips of ideeën voor Cocktailicious? Stuur je recept (met foto) dan naar cocktails@cocktailicious.nl

Cheers!