Menu Sluiten

Over Cocktailicious

Zelf cocktails maken

Als je zelf cocktails wil maken dan ben je bij Cocktailicious aan het juiste adres. Op onze site delen Bart en ik onze voorliefde voor cocktails graag met iedereen die zelf cocktails wil maken. Al onze cocktails hebben we zelf gemaakt, geproefd en (goed)gekeurd voor we ze op de website hebben geplaatst. Cocktails plaatsen we altijd met foto en recept zodat je de cocktail ook makkelijk zelf kunt maken. Dus heb je een vraag over een recept, mail gerust naar cocktails@cocktailicious.nl

Hoe een gezellig cocktailavondje een cocktailsite werd

Toen we er na een gezellig cocktailavondje achter kwam dat het domein www.cocktailicious.nl nog vrij was, was het idee van een eigen cocktailwebsite spontaan geboren. Hierna is onze hobby redelijk uit de hand gelopen. Inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder en staan er meer dan 300 zelfgemaakte cocktails met foto en recept op onze site.

Meer dan 300 zelfgemaakte cocktailrecepten

We hebben inmiddels meer dan 300 zelfgemaakte cocktails. Op www.cocktailicious.nl/cocktail-recepten/ staan ze allemaal op een rij. Benieuwd wat je van onze cocktails vindt!

Klassieke en nieuwe cocktails

Op Cocktailicious.nl vind je alleen maar zelfgemaakte cocktails. Naast de bekende klassiekers zoals de Mojito, Cosmopolitan, Caipirinha, de Pornstar Martini en de Whiskey Sour bedenken we ook regelmatig eigen cocktail recepten die passen bij de tijd van het jaar.

Nieuwe cocktails

In mijn blogs en op social media zet ik altijd direct de nieuwste cocktail recepten, activiteiten en events. Dus als je het leuk vindt om Cocktailicious op de voet te volgen en direct op de hoogte te zijn, volg dan ook via onze social media kanalen. Op Facebook en Instagram @Cocktailicious zijn we het meest actief.

Heb jij nog leuke tips of ideeën voor Cocktailicious? Stuur je recept (met foto) dan naar cocktails@cocktailicious.nl

Wie zit er achter Cocktailicious?

Voor wie mij nog niet voorbij had zien komen in de blogs of op sociale media of gewoon benieuwd is naar de persoon achter de schermen; op de foto links onder sta ik. Ik ben Caroline en ik heb deze website opgezet. Op de foto naast me staat Bart. Samen maken we cocktails, gaan we naar cocktailbars en plaatsen we cocktailrecepten en blogs voor de website.

Cocktailicious_Caroline Cocktailicious_bart Cocktailicious_samen