Menu Sluiten

Oh my smoothieness!

In het weekend heb ik wat meer tijd. En nu het zonnetje lekker schijnt in onze tuin vind ik niks lekkerder dan smoothies te maken. Met verse ingrediënten natuurlijk. Smoothies maak ik het liefst als Pina Colada’s of varianten daarop. Ik maak de smootie colada’s graag met yoghurt, kokos cream en verse chunks tropisch fruit. Ananas, mango, aardbeien, banaan. Of een combinatie daarvan. Natuurlijk even blenden in een goede blender zodat de chunks in een vloeibaar geheel veranderen. En uitschenken in een hip jar glas met ijs met een lekker mooi stuk fruit erin. Heerlijk toch de dag beginnen met een gezonde Smoothie Colada. Net een cocktail! Heb jij ook al zin gekregen? Ik wel.

Hier 3 van mijn Smoothie Colada’s die ik op mijn Instagram account plaatste:

Smoothie Pina Colada

Smoothie Pina Colada

Smoothie Mango Colada

Mongo Colada Smoothie (640x425)

Smootie Banana Razz Colada

Smoothie Banana Razz Colada

Wat is jouw favoriete Smoothie Colada?

Maak jij ook wel eens Smoothie Colada’s? Deel jouw zelfgemaakte Smoothie Colada dan met #Cocktailicious via Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram. Ben benieuwd! Misschien ben je nog wel een grote inspiratiebron voor me.

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief