Menu Sluiten

Nieuwjaarscocktail met een gouden randje!

Goud & Nieuw_blog Ik vind het altijd leuk om bijzondere cocktails te maken met champagne voor Oud & Nieuw. Dit jaar wilde ik een nieuwsjaarscocktail met goud maken. Ik vond een mooie fles Smirnoff Vodka met goudvlokken erin. Dus die moest er natuurlijk in. Uiteraard gebruik ik ook champagne en wat appelsap en limoensap. Van te voren wel een rim (randje) van goud maken met rietsuiker voor de perfecte uitstraling. Ook qua smaak doet dat het goed!

Goud & Nieuw 2015

We hebben deze gouden nieuwjaarscocktail de toepasselijk naam Goud & Nieuw gegeven. Kijk hier voor het volledige recept: Goud & Nieuw nieuwjaarscocktail.

Meer inspiratie voor champagne cocktails voor Oud & Nieuw

Vorig jaar maakten we ook al een aantal cocktails met champagne. Zoals de Kir Royal, de Mojito Royal en de Pornstar Royal. Bekijk onze blog met champagne cocktails. Vind je het leuk om een punch te maken voor je gasten? Maak dan de Elderflower Champagne Punch.

Have a Cocktailicious 2015!

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief