Menu Sluiten

NIEUW: cocktailfilmpjes op YouTube

Ons jaar is goed begonnen qua voornemens. Met één voornemen zijn we meteen voortvarend van start gegaan. We kregen geregeld de vraag waarom we geen filmpjes maken van hoe je cocktails maakt. En dus zijn we filmpjes aan het maken voor YouTube! Benieuwd wat je ervan vindt!

Bart doet ook mee!

De eerste video’s staan al op ons YouTube kanaal. En Bart doet ook mee! Hij zal de meer mannelijke cocktails gaan maken zoals deze Long Island Ice Tea!

Cocktailrecepten met video

We beginnen met de meest populaire cocktails. De cocktailrecepten op onze site waar we filmpjes van hebben zoals de Scroppino, mijn favoriete Pornstar Martini, de Long Island Ice Tea, de Whiskey Sour en de Cosmopolitan krijgen voortaan deze banner waarmee je ons recept kunt bekijken op ons YouTube kanaal. Speciaal voor de mensen die geen zin hebben om het hele recept te lezen of gewoon liever een filmpje kijken 😉

YouTube Cocktailicious

In de zomer gaan we buiten filmpjes maken

De Mojito, Caipirinha en de Pina Colada ontbreken nog even. Deze zomerse cocktails gaan we buiten filmen op ons dakterras zodra het lekker zomers weer is!

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief