Menu Sluiten

Mona Toetje

Mona Toetje
Mona Toetje

Weet jij een lekker toetje na het eten wel te waarderen? Probeer dan eens je favoriete toetje te maken als cocktail of shot! Dit is mijn favoriete Mona toetje met aardbeien en yoghurt likeur. Monalicious!

Wat heb je nodig voor een Mona Toetje? (voor 2 shots)

Yoghurt Likeur (2/3)
Strawberry Likeur (1/3)
Limoen (sap van 2 limoenpartjes)
Aardbeitje

Hoe maak je een Mona toetje?

Begin met een shaker met ijs. Knijp hier het sap van 2 limoenpartjes in. Voeg ca 1,5 barmaatjes yoghurt likeur en ca 0,75 barmaatje strawberry likeur toe. Even goed shaken en uitschenken in 2 borrelglaasjes. Garneren met een mooie subtiel aardbeitje. Een heerlijk zacht en zoet toetje. Mmmmm … een beetje van Mona en een beetje van Cocktailicious!

Je kunt natuurlijk je eigen favoriete Mona toetje maken. Ook lekker is de combinatie van witte chocolade likeur en raspberry likeur. Je maakt het op dezelfde manier in dezelfde verhouding maar dan zonder de limoensap.

Deel je zelfgemaakte Mona Toetje via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief