Menu Sluiten

Marama Rum Punch

Marama Rum Punch
Marama Rum Punch
De Marama Rum Punch doet met ingrediƫnten als rum, limoen, munt en angustura bitters natuurlijk direct denken aan de Mojito. Maar daar zouden we deze bijzondere tiki cocktail toch te kort mee doen want er zit nog veel meer in! Sterk, kruidig en tegelijkertijd frisse tiki cocktail.

Wat heb je nodig voor een Marama Rum Punch?

Donkere rum (0,5 deel)
Witte rum (1 deel)
Triple sec (0,5 deel)
Orgeat siroop of amaretto (0,5 deel)
Limoensap (van een halve limoen)
Angostura bitter (3 druppels)
Bruiswater / 7up

Hoe maak je een Marama Rum Punch?

Gebruik een shaker met ijs. Giet de rum, triple sec, orgeat (of amaretto) en verse limoen met een barmaatje in de shaker. Even krachtig shaken. Uitschenken zonder strainer (dus met het ijs) in een hurricane glas. Aftoppen met bruiswater of 7up. Hierna voeg je 3 druppels angostura bitters toe. Als laatste voeg je de munt toe net als je munt in de thee zou doen (op zijn kop dus). Garneren met een limoentje.

Tiki cocktails

Nog meer tropische tiki cocktails vind je in deze blog.

Deel je zelfgemaakte Marama Rum Punch via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.
Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief