Menu Sluiten

Mango Pisco Sour

Mango Pisco Sour foto
Mango Pisco Sour
Als Bart en ik een cocktailbar zouden hebben – soms denken we daar wel eens aan – dan zou deze Mango Pisco Sour absoluut ÊÊn van de signature cocktails op de cocktailkaart worden. Lekkere variant op de Pisco Sour.

Wat heb je nodig voor de Mango Pisco Sour?

Pisco (1,5 deel)
Mango sap (0,5 deel)
Limoen (sap van een halve limoen)
Eiwit
Angostura bitters

1 deel = 30 ml (hoeveelheden zijn per glas)

Hoe maak je de Mango Pisco Sour?

Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Begin met het eiwit te scheiden van het eigeel en voeg de helft van het eiwit in de shaker. Voeg met een barmaatje pisco toe (1 deel), een half deel mango sap en pers een halve limoen uit. Eventueel kun je nog wat suikersiroop toevoegen (max 5 ml). Goed shaken en uitschenken zonder ijs in het glas. Opdienen met mango of citroen garnering.

Deel je zelfgemaakte Mango Pisco Sour via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email