Menu Sluiten

Mango Passion Paloma

Mango Passion Paloma foto
Mango Passion Paloma
Met tequila maak je niet alleen Margarita cocktails, je kunt er ook heerlijke Paloma’s mee maken. Ik hoor je denken Paloma’s? Jazeker Paloma’s! Misschien wordt de Paloma wel de nieuwe cocktailhit van deze zomer. Deze Mango Passion Paloma van Bart komt daar in ieder geval zeker voor in aanmerking! Je maakt de Mango Passion Paloma met tequila, mango en passievrucht. En het rimrandje van cajun geeft de cocktail echt een smaaksensatie!

Wat heb je nodig voor de Mango Passion Paloma?

Tequila (1 deel)
Mango sap (1 deel)
Limoen (sap van een halve limoen)
Optioneel: bruiswater (max 0,5 deel)
Garnering: passievrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Mango Passion Paloma?

Begin met het aanbrengen van een rimrandje van cajun. Het beste resultaat krijg je als je de rand van je cocktailglas eerst dept in rietsuikersiroop en daarna in cajun. Omdat ik een rijpe sappige mango heb gebruikt heb ik geblend. Maar als je de cocktail maakt met mangosap uit een flesje dan kun je natuurlijk gewoon shaken. Voeg met een barmaatje tequila, mangosap en limoen toe. Even blenden of shaken met ijs. Inschenken in een mooi cocktailglas met ijs. Eventueel kun je nog bruiswater toevoegen. Garneren met nectar van de passievrucht en een mooi stukje mango. Echt een stoere cocktail met veel smaak!

Andere tequila cocktail

Nog een lekkere zomerse tequila cocktail is de Peach Mint Smash. Fris en toch de sterke smaak van tequila. Bekijk het volledige recept van de Peach Mint Smash.

Peach Mint Smash
Peach Mint Smash

Deel je zelfgemaakte Mango Pasion Paloma via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief