Menu Sluiten

Mango Maniac

Mango Maniac foto
Mango Maniac
De Mango Maniac is een stoere cocktail met een kick inside! Bart maakte deze Mango Maniac als een Mango Martini en voegde daar een paar druppeltjes tabasco aan toe. Dat geeft hem net die interessante twist!

Wat heb je nodig voor de Mango Maniac?

Vodka (1 deel)
Mango likeur (1 deel)
Limoen (sap van halve limoen)
Tabasco: 3-4 druppels
Garnering: mango

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Mango Maniac?

Begin met een shaker met ijs. Schenk de vodka en de mango likeur in de shaker en voeg hier verse limoensap aan toe. Even krachtig shaken en uitschenken in een gekoeld martiniglas. In het glas zelf voeg je naar smaak wat druppels tabasco toe. Tot slot garneren met een mooi stukje mango aan het glas.

Rude Cosmopolitan

Een andere cocktail die je maakt met tabasco is de Rude Cosmopolitan, de Cosmopolitan met een randje voor stoere chicks!

Deel je zelfgemaakte Mango Maniac via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief