Menu Sluiten

Mango Dream

Mango Dream
Mango Dream
Deze Mango Dream smaakt als een zachtzoete, dromerige cocktail met mango, yoghurt en een subtiele hint van limoen. Heerlijk om als toetje te serveren aan je gasten na een uitgebreide maaltijd. Naar een recept van Bols die ik geproefd heb in de Spiegelbar van House of Bols. Je kunt hem ook lekker alcoholvrij maken.

Wat heb je nodig voor een Mango Dream?

Mangolikeur (1 deel)
Yoghurtlikeur (2 delen)
Blueberry likeur (1/2 deel)
Limoensap (1/2 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Mango Dream?

Deze cocktail maakte ik in een martiniglas maar je kunt hem ook maken in een long drink of een tumbler glas met ijs. Gebruik 1 deel mangolikeur, 2 delen yoghurtlikeur en 1/2 deel blueberry likeur. Voeg hier verse sap aan toe van een kwart limoen. Even shaken met ijs en uitschenken in je martiniglas. Garneren met mooi lang mangostukje zodat de mango er mooi boven uit steekt. Enjoy!

Alcoholvrij

In plaats van likeur gebruik je yoghurt en verse mango. Voor de verse mango gebruik je een blender. Begin met de garnering van de mango uit te kepen. Daarna schil je de mango en doe je de mangostukjes (ong 1/3 van de mango) in de blender. Voeg hier ca 3 delen yoghurt aan toe en wat limoensap (2 partjes). Voor je gaat blenden voeg ik nog een klein beetje crushed ice toe.
Blend hier 1 geheel van. Uitschenken in je glas met ijs.

Deel je zelfgemaakte Mango Dream via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktail is alcoholvrij

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief