Menu Sluiten

Lapu Lapu

Lapu Lapu
Lapu Lapu
Deze mooie tiki cocktail is ook bekend als Chief Lapu Lapu. Lapu Lapu was namelijk een stamhoofd van een Filipijns eiland. Hij verdedidgde met succes de Spaanse kolonisten toen ze het eiland wilden veroveren.

Wat zit er in een Lapu Lapu?

Donkere rum (2 delen)
Sinaasappelsap (2 delen)
Limoen (sap van halve limoen)
Passievrucht siroop (2 barlepels)
Rietsuiker siroop (2 barlepels)
Dragonfruit

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Lapu Lapu?

Gebruik voor deze cocktail een shaker met ijs. Meet alle ingrediƫnten af met een barmaat en doe ze in de shaker. In deze cocktail gaat veel sap en, hoe kan het ook anders voor een Tiki: rum. Even krachtig shaken, bij voorkeur een seconde of 8. Uitschenken zonder strainer (dus met het ijs) in een hurricane of ander mooi tiki glas. Om de strijdbaarheid van Chief Lapu Lapu te benadrukken garneer je deze cocktail met een dragonfruit!

Tiki cocktails

Dit is niet de enige Tiki cocktail die we hebben. Ben je benieuwd naar nog meer tropische tiki cocktails, dan vind je in deze blog.

Deel je zelfgemaakte Lapu Lapu via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief