Menu Sluiten

Lady Violet

Roses are red,
Violets are blue,
If you like this lovely cocktail
Than this Violet is made for you!

Lady Violet
Lady Violet

De Lady Violet is een mooie paarse cocktail die je opdient met een viooltje. Om de paarse gloed aan de cocktail te geven gebruik je parfait d’amour. Daarnaast maak je de cocktail met gin, witte cranberrysap en limoen. Doet qua smaak en uitstraling denken aan de Aviator.

Wat heb je nodig voor een Lady Violet?

Gin (1,5 deel)
Parfait d’amour (0,5 deel)
Witte cranberriesap (1 deel)
Limoensap (2 partjes)
Garneren met een paars viooltje

Hoe maak je een Lady Violet?

Gebruik een boston shaker met ijs. Doe met een barmaatje 1,5 deel gin, 0,5 deel parfait d’amour, 1 deel witte cranberriesap en het sap van een kwart limoentje. Even shaken en voor je alles uitgiet, kijk je of de kleur goed is (lichtpaars)*. Hierna giet je de cocktail uit in een martini glas. De cocktail dien je op met een paarse viooltje. Dit kun je in het glas doen, maar je kunt het ook met een mini-knijpertje aan het glas bevestigen.

* Als de cocktail te donker is voeg je wat cranberriesap toe, is de cocktail te licht voeg dan juist nog een klein deel parfait d’amour toe.

Lentecocktails

Deze cocktail is één van onze lentecocktails. Bekijk nog meer lentecocktails met een bloemetje zoals de Perestrojka, de White Lady Romance en de Wild Orchid.

Deel je zelfgemaakte Lady Violet via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

5/5 (1 Review)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief