Menu Sluiten

Lady Marmelade

Lady Marmelade foto
Lady Marmelade
Deze mooie Lady Marmelade is een ideale cocktail voor een lazy sunday. Zeker als je nog wat marmelade jam over hebt van een lekker ontbijtje. Gooi het laatste beetje zeker niet weg, maar gebruik het voor deze overheerlijke cocktail!

Wat heb je nodig voor een Lady Marmelade?

Gin (1,5 deel)
Grand Marnier (1 deel)
Eiwit (eiwit van een half ei)
Sinaasappelsap
Marmelade (volle theelepel)
Garnering: sinaasappel schil

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Lady Marmelade?

Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Begin met het scheiden van het eiwit. De helft van het eiwit doe je in je shaker. Voeg ook de gin (1,5 deel) en de Grand Marnier (1 deel) met een barmaatje toe. Een volle theelepel marmelade en tot slot nog wat sinaasappelsap. Een halve sinaasappel is genoeg. Even goed shaken en uitschenken zonder het ijs met een klein kraagje in je cocktailglas. Garneren met sierlijke sinaasappel garnering.

Filmpje!

Deel je zelfgemaakte Lady Marmelade via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief